Wednesday, 6 March 2013

Adobe Audition CS6 v5.0 Build 708 Final + BBE Sound Plugins Bundle


Adobe Audition CS6 v5.0 Build 708 Final + BBE Sound Plugins Bundle adalah software yang banyak digunakan oleh para Professional di bidang Audio dan Video editor. Alasan kenapa para professional memilih Adobe Audition CS6 adalah karena Adobe Audition CS6 menawarkan kebebasan tak terbatas dalam mixing, editing, membuat salinan master dan pemberian effect suara. Produk ini menggabungkan fleksibilitas dengan proses penggunaan yang mudah dan memungkinkan kamu membuat product audio dengan kualitas terbaik. Lalu apakah kamu tertarik untuk menjadi editor Audio yang handal, jika iya maka wajib bagi kamu untuk memiliki software ini :3

Screenshot : 


Trailer

Description :

Adobe® Audition® CS6 software offers high-performance, intuitive tools for audio editing, mixing, restoration, and effects. Powerful new features such as real-time clip stretching, automatic speech alignment, and control surface support help you deliver projects faster than ever.

What's New :
  • Fast, precise editing
  • Real-time clip stretching
  • Automatic speech alignment
  • Powerful pitch correction
  • Parameter automation
  • New effects
  • Powerful effects routing and VST3 support
  • And Many Other Great Feature!

System Requierment :
  • Intel® Core™2 Duo or AMD Phenom® II processor
  • Microsoft® Windows® XP with Service Pack 3 or Windows 7 with Service Pack 1. Adobe® Creative Suite® 5.5 and CS6 applications also support Windows 8. Refer to the CS6 FAQ for more information about Windows 8 support.*
  • 1GB of RAM; 2GB for HDV and HD playback
  • 2GB of available hard-disk space for installation; additional free space required during installation (cannot install on removable flash storage devices)
  • 1280x800 display
  • OpenGL 2.0–capable graphics card
  • Sound card compatible with ASIO protocol or Microsoft WDM/MME
  • DVD-ROM drive for installation from DVD media
  • QuickTime 7.6.6 software required for QuickTime features
  • USB interface and/or MIDI interface may be required for external control surface support (see manufacturer's specifications for your device)
  • Optional: Optical drive for CD burning

Download :

Official Website : Here

==================================================================
Semoga bermanfaat dan Terima kasih telah berkunjung! ( ´∀`)

Sumber : Pribadi

5 comments:

Lost Episode said... Reply

passwordnya apa?

Lost Episode said... Reply

saya udah nunggu 8 jam buat downloadnya,tapi,waktu di extract minta passwprd,,aduh sakit banget nih,,

FantasyXII said... Reply

@Lost Episode Masa ada passnya sih? Waktu itu saya donlod g pake pass loh. Munkin sekarang dikasih kali ya? Coba ini deh : www.zone-it.com

Reikunz said... Reply

@Lost Episode udah diadd. Pass : www.zone-it.com

Blogger said... Reply

If you want your ex-girlfriend or ex-boyfriend to come crawling back to you on their knees (no matter why you broke up) you got to watch this video
right away...

(VIDEO) Why your ex will NEVER come back...