Wednesday, 6 March 2013

Manga Studio 5 Full Keygen


Manga Studio 5 Full Keygen merupakan software untuk membuat komik dan illustrasi, khususnya manga. Manga Studio 5 ini bisa dikatakan merupakan komik ilustrator yang terbaik dan termudah untuk digunakan, walaupun kita masih awam dalam dunia komik. Dalam versi terbarunya, tampilan/interface software ini sudah lebih baik dibandingkan versi sebelumnya, penambahan warna dan peralatan gambar, tones-screen yang mengagumkan, dan seperangkat fitur lainnya.

Screenshot : 


Trailer


Description : 
  
Manga Studio 5 has all the key features of Manga Studio 4 EX, and so much more. With the previous set of powerful prefessional level tools, plus a handful of incredible enhancements, Manga Studio 5 at just $79.99 is an amazing deal.Whether you want to simply enhance and perfect your pen-and-paper illustrations or you want to experience a completely digital creative process, Manga Studio 5 is the ultimate software tool for comic and manga creation. 

Product Info :
  • Name : Manga studio 5
  • Date Released : 2013
  • Version: 5.0.0
  • Category : Comic Illustrator
  • Publisher: Smith Micro Software, Inc
  • Format : ZIP
  • Size : 228 MB

What's New :
  • Killer new user interface fully customizable
  • Stunning new coloring and painting tool 
  • Tons of awesome screen tones
  • Create Super Realistic Images With 3D Object
  • More Control
  • More Natural
  • Faster Than Ever
  
System requirements: 
  • Windows XP, Vista, 7 or 8
  • 2 GHz Intel Pentium 4 or equivalent
  • 2 GB RAM
  • 2 GB Disk Space
  • Graphic card with VRAM of 256MB or more and OpenGL 1.5 recommended
  • XGA (1024×768) or higher, WXGA (1280×768) or higher, 16-Bit color display or higher

=====================================================================
Download

=====================================================================
Semoga Bermanfaat dan terima kasih sudah berkunjung...

Sumber : aspirasisoft.us

13 comments:

Anonymous said... Reply

Wahhh!! Kayaknya bagus nih software. Ijin sedot gan! :D

Anonymous said... Reply

sannkyu buat infonya,,,tapi bisa gak penjelasannya lebih detail lagi,,,hehehe,,sannkyu gan,,

fairy tail said... Reply

gan, keygennya mana,gimana? pas dibuka ga bisa/ga ada. trs, gmn gan? tolong dong... hoah, tpi, sebelumnya makasih ya gan... keren

Reikunz said... Reply

@fairy tail Mungkin Keygennya diblok ama antivirus agan. Coba matiin dulu trus jalanin. keygennya aman kok g ada virus ^^ Semoga membantu....

fairy tail said... Reply

@Reikunz oh, bisa... makasih ya gan... wkwkwk

Nisagati-nyan said... Reply

tau serial numbernya nggak ? kok ane coba keygennya nggak bisa-bisa ya ?

Anonymous said... Reply

gan kok materialnya gak bisa di donlot???

rian pratama said... Reply

gan, keygennya ga mempan lagi. pas ane buka website tuk dapetin kode key nya, katanya license number nya salah

Reikunz said... Reply

@rian pratama Agan donlod yg versi lama, bisa donlod yg versi baru 5.0.3 ^^ Cari aja di blogku ada kok.

Reikunz said... Reply

@Nisagati-nyan Coba aja donlod versi yg terbaru 5.0.3. Cari di blogku ada kok..

Anonymous said... Reply

yang ini bisa buat mac ga gan?? susah banget cari manga studio 5 yg buat mac...

Anonymous said... Reply

Hi, it wont let me run the application. When I try to run it, a window pops up and says "You may not have the appropriate permissions to access the item"

Anyone able to help with this?

Blogger said... Reply

If you need your ex-girlfriend or ex-boyfriend to come crawling back to you on their knees (even if they're dating somebody else now) you gotta watch this video
right away...

(VIDEO) Get your ex back with TEXT messages?