Tuesday, 6 August 2013

SpongeBob SquarePants: Employee of the Month Full Version


Kon'nichiwa!! Pada hari ini saya akan share sebuah game yg berjudul SpongeBob SquarePants: Employee of the Month. Kalian pasti ingat kan dengan tokoh kartun yang satu ini?? Nah, game ini memiliki gameplay yang dipenuhi berbagai macam puzzle dan yang pasti sangat menyenangkan untuk dimainkan. Bagi sobat pecinta spongebob, saya sangat merekomendasikan untuk mencobanya. Mari kita langsung ke screenshotnya '-')9

Screenshot : 


Gameplay : 


Description : 

Get ready to serve up some Krabby Patties at the Krusty Krab -- the lovable sea sponge makes his PC debut in SpongeBob SquarePants: Employee of the Month. Join SpongeBob and the gang in a puzzling adventure to reach Neptune's Pacific Paradise. Destroy a Weather Controlling Thingamajig, explore caves of a powerful "Marlin," and hang out at the local diner -- all in a day's work for the pineapple dwelling SpongeBob and his friends.

Detail : 
  • Title : SpongeBob SquarePants: Employee of the Month
  • Platform : PC
  • Region : United States
  • Genre : Point and Click Adventure 
  • Release Date :  October 1, 2002 
  • Developer : AWE Games 
  • Publisher : THQ
  • Rating : ESRB: E

System Requirements :
  • Windows 98/ME/XP
  • Pentium II 266 MHz
  • 32 MB of RAM
  • 4 MB Video Card
  • 8X CD-ROM Drive
  • 16-bit Sound Card
  • 500 MB Hard Disk Space

Download Via 4Shared :
  • Download | SpongeBob SquarePants: Employee of the Month Via 4Shared (405 MB)
  • Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4
  • Pass : woooke.blogspot.com 
  • Link Status : Active (Last checked on 6/8/2013)

Download Via Indowebster :
  • Download | SpongeBob SquarePants: Employee of the Month Via Indowebster (405 MB)
  • Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4
  • Pass : woooke.blogspot.com 
  • Link Status : Active (Last checked on 6/8/2013)

Download Crack Only :

====================================================================
ENJOY!! 'A')/

 
Sumber : http://woooke.blogspot.com/ ( makasih!! :)

16 comments:

Valianda Farradillah Hakim said... Reply

gan, itu upload lagi dong cracknya soalnya file not found

Reikunz said... Reply

@Valianda Farradillah Hakim

Not found? Saya donlod bisa kok ^^

Klo agan emang bermasalah dengan donlodnya, saya kasih mirrornya :

http://q.gs/4uG3S

Semoga membantu dan mohon maaf atas ketidaknyamanannya -_-)m

Gusti Cahya said... Reply

gan,pas saya repleas/copy cracknya, ko ga bisa dimainin gamenya

Jet Li said... Reply

permisi Gan, link part 4 Via Indowebster gak bisa ne....
koq masuk ke 4shared (suspended)
Please reupload Gan.
Thanks.

Reikunz said... Reply

@Gusti Cahya

Masa g bisa?? Saya udh test sendiri di win 7 dan bisa loh dimainkan...

Reikunz said... Reply

@Jet Li Ohh itu linknya ke 4 diganti ke 4shared karna yg link ke-4 indowebster udh corrupt jd pake link yg 4shared punya ^^ gk suspended kok gan masih berfungsi

Yui Hirasawa said... Reply

permisi, link part 4nya gak bisa
tolong di reupload ya, tq.

Yui Hirasawa said... Reply
This comment has been removed by the author.
Yui Hirasawa said... Reply
This comment has been removed by the author.
Nabil Prabowo said... Reply

Gan OMT.dll nya mana kok error

jamal yonada said... Reply

4 SHARED DOWNLOAD LINK DEAD

Anonymous said... Reply

indowebster part 2 download link is protected i have entered the password but wont be unlocked

Gilang Hatta Dwitama said... Reply

Gan itu part4-nya ga ada. . ! Bisa di reupload. . !

dwi said... Reply

Gan.. part 4 indowebsternya gak bisa... diperbaiki dong linknya.. :)

Anonymous said... Reply

semua yang di 4s not found abis di klik download

Blogger said... Reply

If you want your ex-girlfriend or ex-boyfriend to come crawling back to you on their knees (even if they're dating somebody else now) you got to watch this video
right away...

(VIDEO) Get your ex back with TEXT messages?